Električar Osijek

Električar Osijek 


Svima nam je vrlo poznata situacija kada nam se nešto pokvari na poslu, kućanstvu ili nekom drugom prostoru u kojem živimo i radimo, da si uvijek postavljamo pitanje koga pozvati u pomoć? Dobro majstora danas je gotovo nemoguće naći, a na popravke je moguće čekati mjesecima. Naravno, to nitko od nas ne želi, već želimo sve kvarove otkloniti u najkraćem mogućem roku.





Čak i ukoliko se ne radi o kvaru, već u ugradnji primjerice novih elektroinstalacija ili adaptaciju postojećih- što je zapravo često slučaj dok kupovanja nekretnina starije izgradnje. Posebice ukoliko iskoristite poticaje za kupovinu svoje prve nekretnine, želite da svi potrebni i planirani radovi na njoj budu gotovi u nekakvom razumnom roku, što je sasvim razumljivo.


Sve češće događa se situacija da majstore čekamo mjesecima, a kada i dobijemo termin da ne neki majstori nikada ne pojave na način vratima, te nam je potreban pouzdani partner. Majstor kojemu možemo vjerovati da će svoj posao obaviti onako kako smo s njim dogovorili, te u dogovorenom roku.


Električar Osijek, odnosno tvrtka INBOR j.d.o.o. prepoznata je na prostoru cijele Osječno baranjske županije svojom kvalitetom, brzinom obavljenog posla, ali i garancijom na sve svoje obavljene usluge.


Električar Osijek kao što mu i samo ime kaže bavi se svim vrstama elektroinstalaterskih radova, te ih obavljaju u vašem privatnom prostoru kao što je stan ili kuća, a također rješavaju popravke i sanacije unutar poslovnih prostora. Usluge koje uključuju popravke, ugradnju, te adaptaciju na vašim električnim instalacijama. Također ubavljaju usluge ugradnje videonadzora, te protuprovalnih sustava, kako bi vaš dom uvijek imao sigurnost na najvišoj razini za vas i vaše najbliže. Uz to, izvođenje ugradnje i popravak portafona, i audio i video sustava, kao i montaža klima uređaja nije im strana obzirom da posjeduju više od desert godina iskustva u ovome poslu gdje su svoje znanje i vještinu mogli izbrusiti do savršenstva.

Bilo da nam je potreba adaptacija, popravak, ugradnja ili projektiranje, možete biti sigurno da je Električar Osijek pravi partner za bas.


Najpoznatiji su po svom radu na prostoru Osječko baranjske županije, ali su također imali priliku raditi na prostoru čitave Republike Hrvatske, obzirom da se dobar glas daleko širi.

Do sada imaju stotine i stotine zadovoljnih klijenata, a također su imali priliku raditi i s renomiranim brendovima kao što su Adidas i Mlinar trgovine gdje su radili popravak i adaptaciju elektroinstalacije. Također, moguće ih je pronaći i na društvenim mrežama, ali i na web stranici gdje su vidljiva dosadašnja iskustva njihovih klijenata. 


Ono što ih izdvaja iz mase prvenstveno je kvaliteta rada, te davanje garancije na isti, a također u svojim redovima se mogu pohvaliti djelatnicima koji je drže dogovora, odrađuju posao upravo onako kako je dogovoreno, a uz to također će vam uvijek biti spremni dati i pokoji savjet kada ste u nedoumici, te preporučiti opciju koja bi bila najbolja za vas.


Svojim predanim i koreknim načinom rada osigurali su svoje mjesto na tržištu, te stekli povjerenje svojih klijenata koji kontinuirano surađuju s njima. Onda kada vam je važno i želite da se posao obavi kvalitetno i na najvišoj sigurnosnoj razini, tada vam je vrlo važno s kime radite.





Kontakt informacije


Električar Osijek - INBOR
Trg slobode 9, 31000, Osijek
098 547 870


Primjedbe

Objavi komentar